OVER H7

onze zaal

– De bar inkomsten zijn volledig voor de ondernemer.
– De ticketverkopen zijn volledig voor de ondernemer.
– Er passen 812 mensen in de zaal.
– De zaal omvat 372m2.
– Er is een backstage aanwezig.
– De zaal biedt toegang tot het balkon.

licht & geluid

De H7 Warehouse is een unieke plek.
Techniek is daarbij cruciaal, want een goeie show, staat of valt met de kwaliteit van het licht, het geluid en alle andere technische aspecten. Wij voorzien u met een D&B geluidsysteem. Daarnaast hebben we ook twee krachtige SUB woofers, 5 trekken met slimme armaturen. Wij hebben ook een grote oppervlakte aan LED hangen. Wij zorgen ervoor dat er ten alle tijden zeer ervaren techneuten voor uw event aanwezig zijn en dat al het communicatie feilloos verloopt naar uw event toe.
De productiemanager zorgt dat alles voor de programmering tot in de puntjes geregeld is. Al bellen en mailend zoeken wij voor uw event de perfecte oplossing en hierdoor zorgen wij er voor dat uw event voorzien is van geluid op top kwaliteit en een indrukwekkende lichtshow. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de H7 warehouse en die zal u doorverwijzen naar onze productiemanager.

Beveiliging

Wij werken samen met professionele beveiliging. De beveiligers zijn goed op elkaar ingespeeld en kennen het pand goed door een lange samenwerking. Het is essentieel dat de beveiliging goed geregeld is voor de veiligheid en doorstroom. 

Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen. 

 

Contact

Social Media